Et professionelt værktøj til din event management

Uanset om du organiserer din første begivenhed eller laver ugentlige begivenheder, har vores begivenhedsværktøj det, du har brug for.

Hvis du vil engagere alle, der er involveret i en særlig begivenhed, er du nødt til at blive professionel inden for event management. Det kræver ofte meget tid og planlægning at organisere en begivenhed. Det er også vigtigt at være i stand til at engagere og motivere deltagerne. Og arbejdet slutter ikke, når begivenheden er overstået - nu begynder processen med at indsamle og analysere data om, hvordan deltagerne oplevede det seminar, den kick-off, den konference eller den begivenhed, du arrangerede. For at gøre denne proces meget lettere har vi hos Ungapped designet en særlig event management-løsning, som du vil få gavn af både før, under og efter selve eventet. Den er enkel, smidig, hurtig og indeholder alt, hvad du har brug for til at tage dig af dine events.

Hvad gør vores event management så godt? Først og fremmest har du al din eventadministration samlet på ét sted. Du kan nemt følge med i, hvor langt du er i planlægningsprocessen, identificere de næste skridt og håndtere eventuelle tiltag i forbindelse med tilmeldinger eller deltagermails. Ungapped er eksperter i kommunikation og markedsføring, og vores erfaring har præget designet af event management-værktøjet. Med Ungapped's undersøgelsesværktøj kan du blandt andet:

  • Fremstille automatiske multikanal-udsendelser til besøgende og deltagere og planlægge påmindelser.
  • Skab engagement blandt deltagerne både før, under og efter arrangementet.
  • Se, hvor mange der har tilmeldt sig, hvor mange der har afvist, og hvem der endnu ikke har svaret.
  • Giv de besøgende mulighed for at give deres egen feedback og tanker om det kommende arrangement, så du ved, hvad gæsterne forventer og ønsker.

Vores event management-værktøj er velegnet til de fleste organisationer og virksomheder, der arrangerer events. Du får adgang til en platform, der giver dig alt i ét, fra oprettelse af deltagerlister, så du nemt kan administrere invitationerne, til udsendelse af evaluering af arrangementet bagefter.

Prøv gratis

Vi vil være sikre på, at vi opfylder dine forventninger