Professionelt eventværktøj til dine events

Du kan bruge vores eventværktøj til både små og store events. Send invitationer, automatiske påmindelser og skab engagement under arrangementet.

Vores eventværktøj er velegnet til de fleste virksomheder og organisationer, da løsningen har en klar struktur og overskuelighed. Brugen af værktøjet kræver ingen forkundskaber og gør arbejdet lettere både for dem, der skal arrangere deres første event, og for dem, der har solid event-erfaring. Det eventværktøj, vi tilbyder hos Ungapped, giver dig et klart overblik og samler al administration, når du skal arrangere seminarer, invitere dine medarbejdere til kickoff, eller når du gerne vil kunne styre tilbagevendende konferencer på en enkel måde. Nogle af de fordele, du får med værktøjet, er, at du kan:

  • Oprette invitationer med et skræddersyet design - eller bruge færdige skabeloner, som er forsynet med de nødvendige oplysninger til gæsterne.
  • Sende invitationer ud til de involverede direkte via platformen.
  • Se, hvor mange der har svaret, og hvad de har svaret på.
  • Send påmindelser til dem, der endnu ikke har svaret.
  • Send invitationer via flere forskellige kanaler, så du kan vælge dem, der passer dig og dine modtagere bedst.

I vores eventværktøj er det også muligt at sende mere information ud om eventet, men også at modtage forespørgsler og kommentarer fra dem, der skal deltage. Denne funktion giver dig mulighed for at skabe mere engagement med gæsterne og få dem mere involveret i begivenheden. Samtidig får du et klart billede af, hvad de forventer, når begivenheden afholdes. Du følger alle begivenheder relateret til eventen direkte i eventværktøjet, så du kan se, hvad du skal fokusere på som næste skridt i planlægningen. Du har alle de oplysninger og funktioner, du har brug for, samlet på ét sted i vores eventværktøj, hvilket betyder, at den administrative byrde er meget mindre, og du kan fokusere mere på at tage dig af andre detaljer i forbindelse med dit event.

Prøv gratis

Vi vil være sikre på, at vi opfylder dine forventninger