Tjenester

Har du brug for at komme i gang i en fart eller at få regelmæssig hjælp med dit markedsføringsarbejde? Mangler du kompetence inden for et bestemt område?

Så kan du få hjælp af vores eksperter! Vi tilbyder tjenester inden for strategi, design, indholdsproduktion og teknisk udvikling.

Hvad tilbyder vi?

Strategi og planlægning

Vi har markedsføringsstrateger, som kan vejlede eller styre dit arbejde med at definere vision og mål. Uanset om der er tale om kampagner eller overordnede strategier, kan vi hjælpe dig med at nå dine mål.

Design og produktion af skabeloner

Vores designere sidder klar til at udarbejde skabeloner til nyhedsbreve, kampagner og spørgeskemaer. Vi kan udarbejde skræddersyede designforslag på baggrund af din grafiske profil eller producere responsive skabeloner fra færdige koncepter.

Indholdsproduktion

Vi tilbyder redaktionelle tjenester, copy, billedredigering og produktion af dine nyhedsbreve og kampagner. Vores copywritere har flair for sprog, indhold og udtryk samt erfaringer fra en bred vifte af brancher og kunder.

Integration

Ungapped er en komplet platform med mange integrationer, som er klar til brug. Vores API gør det nemt at integrere mod vores platform. Hvis du har brug for hjælp med integration i forhold til jeres virksomhedssystemer, er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil være sikre på, at vi opfylder dine forventninger